vrijdag 29 mei 2015

Nieuw werk op de ezel


Soms gebeuren er zoveel dingen om je heen.. dat je het even niet kunt bijbenen. Dus de telefoon ging uit en ik ben gaan zitten, gewoon even tijd voor mezelf.
Onze jongste had (weer) wat kopieer papier bij de printer weggehaald en een potlood van het bureau. Alles lag voor me op tafel en mevrouw was buiten aan het spelen. Ik ben, geheel in gedachten verzonken, wat gaan tekenen. Toen die lijnen vorm begonnen te krijgen begon het idee te groeien..
In de berging lag nog een doek en ik ben daarop verder gaan werken. Geen idee hoe lang ik bezig ben geweest, ik zat er helemaal in..s' Avonds, na het voeren van de honden, mijn koffer met verf opgezocht en sinds hele lange tijd weer met kwasten en olieverf bezig geweest. Moet zeggen dat het goed voelde :)
Ray bleef buiten bij de honden en ik was binnen bezig. Toen het (buiten) licht minderde ben ik ermee gestopt. Nog niet klaar, bij lange na niet.. maar het begin is er!


De kwaliteit van de foto is niet best, dat heb je met gsm's (tenminste de mijne wel!). Maar ben redelijk tevreden. Zaterdag maar eens een referentie foto opzoeken en kijken of alles op de juiste plek zit :) Maar de basis staat.

Gaat zeker vervolgd worden!

Heidi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stilte

De stilte slaat me sissend om de oren
De rust raast ruw en roekloos door het huis
Ook buiten gaan gedachten gauw verloren
Tussen de bladeren van het appelgeruis
Mijn schreeuw gaat dus alleen door eigen merg:


Hallo daar, ik wordt gek hier.. vinnu 't erg?