dinsdag 17 april 2012

Vervolg expositie

Het is alweer een tijdje geleden maar ik heb zeker niet stil gezeten.

De uil is, door de circa 3000 bezoekers van Eigen Oogst uitgekozen, samen met 6 tal andere werken van andere deelnemers - allen verschillende technieken.  De vervolg expostie Eigen Oogst Uitgelicht is al begonnen.  Voor de vervolg expostie moesten we nog drie extra werken aanleveren en deze hangen nu samen met het uitgekozen werk, bij Restaurant De Kroon in Hellendoorn.

Tijdens de opening kreeg ik ontzettend veel leuke en enthousiaste reacties. Tevens was het een mooie gelegenheid om kennis te maken met de overige deelnemers. Doordat we juist die dag geen oppas hadden voor de kids, hebben we ze alledrie meegenomen..
Ze hebben zich prima vermaakt! Kinan heeft nog wel een blunder gemaakt, hij dacht dat zijn papa had plaats genomen in een stoel en aaide hem (van achteren) over zijn hoofd en begon hem te knuffelen.. Groot was de schrik toen hij erachter kwam dat dit niet zijn vader was, maar een wildvreemde mijnheer (ook één van de deelnemers). We hebben er smakelijk om gelachen, al duurde het wel een tijdje voordat Kinan uit zijn verlegenheid kwam.

Een paar van de ingeleverde werken zijn:


Jonge Eekhoorns, pastel

Zwaluwen, pastel
Over de Dwergmuis ben ik erg tevreden.. ook het laatste werkstuk. Een paar dagen voor het inleveren van de schilderijen gemaakt.

Tot zover..

Heidi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stilte

De stilte slaat me sissend om de oren
De rust raast ruw en roekloos door het huis
Ook buiten gaan gedachten gauw verloren
Tussen de bladeren van het appelgeruis
Mijn schreeuw gaat dus alleen door eigen merg:


Hallo daar, ik wordt gek hier.. vinnu 't erg?